Новини

Първи снимки на новото BMW 3-Series

08.05.2015


Моделът ще има премиера във Франкфурт през септември


Първи официални снимки на обновената версия на BMW 3-Series разкри изданието Worldcarfans, което съобщава, че автомобилът ще има публична премиера на автосалона във Франкфурт през септември.

Както се очакваше, моделът не е получил сериозни промени в дизайна. Основните новости, отново минимални, засягат предната и задната брони, както и челните светлини, които вече имат LED секция. Новости има при предлаганите цветове, където ще бъде наличен син металик Mediterranean Blue Metallic, достъпен досега единствено за модела 2-Series Active Tourer.

Ситуацията в интериора е аналогична, като там промените се изчерпват с различния дисплей на климатика и новите акценти по корите на вратите и отворите за въздух.

По-съществените промени са под капака на най-продаваното BMW. Към момента е известно, че моделът 335i вече се предлага под името 340i. Той ще получи нов двигател от серията B58, развиващ 326 к.с.

Очаква се също така германската компания да се откаже от модификацията 328i, заменяйки я с версия 330i. Тя ще бъде оборудвана с агрегат от серията B48, който е по-съвременен и предлага по-висока мощност.
При обновеното BMW 3-Series ще се появят още 1,5-литров бензинов двигател TwinPower Turbo и хибриден вариант, в който са включени 2,0-литров бензинов агрегат, електромотор и комплект литиево-йонни батерии.

Източник:http://automedia.investor.bg/
Снимка: BMW / Worldcarfans