Новини

Harley on Tour пристига в София

11.05.2015


Американският производител на мотоциклети организира тест драйв на гамата си


Българското представителство на Harley-Davidson организира тест драйв на гамата мотоциклети на американската марка. Събитието бе анонсирано днес на специално събитие, на което присъстваха журналисти и популярни лица от шоубизнеса.

Самият тест драйв ще се проведе утре и други ден - 9 и 10 май 2015 г, в шоурума на компанията в София.

За пробно кръгче с един от 23-те мотоциклета може да се запише всеки, разполагащ с валидно свидетелство за правоуправление, казаха организаторите. За целта е необходимо предварително записване.

Специално за събитието в София пристигна внушителният ‘Harley® on Tour’ камион.

“С толкова много мотоциклети в нашия град, това е една вълнуваща възможност за всеки да изпробва избрания от него Harley-Davidson мотор. Това също така е и голям шанс за потенциалните почитатели, които все още не са взели свидетелство, да научат повече, да се запознаят с моторите и да опознаят активните мотористи. Нашият опит показва, че пробното каране може да бъде ключ към един нов живот на свобода и пътувания. Свободата да пропътуваш историческия Route 66 в Америка или да се наслаждаваш на изумителните гледки в близост до София. Няма да разбереш, докато не опиташ!”, споделиха от представителството на марката.


Източник:http://automedia.investor.bg/
Снимка: Automedia.bg